top of page

Onze faciliteiten

in de privé wellness geraardsbergen geraardsbergen wellness

In onze privé wellness geraardsbergen kan u ongestoord genieten van volgende faciliteiten:

Infrarood sauna geraardsbergen wellnessin de privé wellness geraardsbergen

De "Sunlighten" infrarood sauna met korte, middellange en lange golf. Deze slimme technologie is klinisch bewezen effectief, aanpasbaar aan individuele behoeften en geeft u de kans om uw resultaten op te volgen.
Dit is meer dan een infraroodsauna, het is een gezondheidscabine die zich aanpast naar wat uw lichaam nodig heeft.

 

Hotspring / massagebad  geraardsbergen wellnessin de privé wellness geraardsbergen

Ons overdekt massagebad op basis van waterjets in plaats van lucht laat u toe zich heerlijk te ontspannen. De LED-verlichting in het water kan volledig worden aangepast en heeft een rustgevend effect.

`

Buitenzwembad met tegenstroom!

Voor zij die graag eens een grotere plons wagen hebben we ons verwarmd buitenzwembad van 11m bij 4m.
(verwarmd van april tot oktober afhankelijk van de temperaturen)
Heerlijk genieten van de zon en het water in openlucht.

Dubbele regendouche

Geniet na de wellness van een welverdiende douche samen met uw partner in onze ruime regendouche. Een regendouche geeft een heerlijke prikkelende sensatie op de huid wat ontspannend werkt.

Kantel emmer

Na een sauna-sessie is het van belang om een koude douche te nemen om de bloedsomloop te stimuleren. En hoe kan dit beter dan in een gewone douche? Juist, met een kantel emmer! Deze grote hoeveelheid water zorgt er voor dat het hele lichaam onmiddellijk in contact komt met het koude water en zo de bloedcirculatie optimaal open zet.

Zithoek met open haard & relax ruimte

Tussen 2 wellness faciliteiten door, kan u tot rust komen in onze relaxerend zithoek en een boekje lezen of wat muziek beluisteren. De openhaard zorgt voor extra gezelligheid.
U telefoon kan u verbinden via bluetooth zodat u naar jouw eigen muziek kan luisteren.
Ook kan u in onze rijk gevulde bar een drankje of versnapering nuttigen.

Hot Tub

De Hot Tub wordt 2 uur op voorhand van je arrangement opgewarmd met hout, zeer romantisch, lekker warm, een zeer unieke ervaring. Vergeet hem niet te melden bij je reservatie indien gewenst! Voor de Hot Tub vragen wij een supplement van 70€. Water wordt voor en na steeds vervangen.
De minimum duur van een arrangement met Hot Tub is 3 uur.

Finse sauna

De warmte van de sauna zorgt ervoor dat je endorfine aanmaakt; een geluksstofje. Net als wanneer je een warm bad neemt. Bovendien: na een aantal saunarondes geef je je immuunsysteem een boost. De warmte van de sauna zorgt voor een verhoogd aantal witte bloedcellen en zorgt voor een betere doorbloeding.

Door de warmte stijgt uw lichaamstemperatuur tot ongeveer 39 graden en gaat uw hartslag omhoog. Daardoor gaat u zweten en dat zorgt ervoor dat afvalstoffen uit uw lichaam verdwijnen.

bottom of page